Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Roestenburgseweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Roestenburgseweg in Vorstenbosch

Over Roestenburgseweg Vorstenbosch

Roestenburgseweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Roestenburgseweg Vorstenbosch zijn in totaal 4 adressen gevestigd, waarvan één adres een woning betreft en 3 adressen een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

Het enige adres in Roestenburgseweg Vorstenbosch heeft een woonoppervlakte van 210 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Roestenburgseweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Roestenburgseweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Roestenburgseweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het enige adres in Roestenburgseweg Vorstenbosch heeft als bouwjaar 2003.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch is het gebouw in Roestenburgseweg Vorstenbosch dus jonger

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is het gebouw in Roestenburgseweg Vorstenbosch dus jonger.

Gem. bouwjaar
Roestenburgseweg
Vorstenbosch
Nederland

Bedrijven in Roestenburgseweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Roestenburgseweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Roestenburgseweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Roestenburgseweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Roestenburgseweg 7 5476 VZ
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Roestenburgseweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Roestenburgseweg Vorstenbosch