Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Watersteeg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Watersteeg in Vorstenbosch

Over Watersteeg Vorstenbosch

Watersteeg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Watersteeg Vorstenbosch zijn in totaal 18 adressen gevestigd, waarvan 9 adressen een woning betreffen en 9 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Watersteeg Vorstenbosch is 328 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8-A, met een grootte van 1362 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8-B, met een grootte van 91 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Watersteeg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Watersteeg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Watersteeg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Watersteeg Vorstenbosch is 1971. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1945 (waaronder huisnummer huisnummer 8). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5-A, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Watersteeg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Watersteeg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Watersteeg
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Watersteeg Vorstenbosch is C (waaronder huisnummer 5) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Watersteeg Vorstenbosch is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Watersteeg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Watersteeg met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Watersteeg met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Watersteeg Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Watersteeg Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Watersteeg Vorstenbosch | Meest voorkomend

Alle adressen in Watersteeg Vorstenbosch

Adres Postcode
Watersteeg 1 5476 KW
Watersteeg 5 5476 KW
Watersteeg 5-A 5476 KW
Watersteeg 8 5476 KW
Watersteeg 8-A 5476 KW
Adres Postcode
Watersteeg 8-B 5476 KW
Watersteeg 12 5476 KW
Watersteeg 14 5476 KW
Watersteeg 20 5476 KW
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Watersteeg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden