Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Derpt, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Derpt in Vorstenbosch

Over Derpt Vorstenbosch

Derpt is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Derpt Vorstenbosch zijn in totaal 14 adressen gevestigd, waarvan 9 adressen een woning betreffen en 5 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Derpt Vorstenbosch is 182 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 15, met een grootte van 341 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 11, met een grootte van 106 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Derpt gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Derpt dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Derpt
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Derpt Vorstenbosch is 1926. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1900 (waaronder huisnummer huisnummer 9). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 14, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Derpt Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Derpt Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Derpt
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Derpt Vorstenbosch is F (waaronder huisnummer 10) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 10). Het meest zuinige energielabel in Derpt Vorstenbosch is F, terwijl F het minst zuinige energielabel in Derpt is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Derpt met meest voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Derpt met meeste voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Derpt Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Derpt Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Derpt Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Derpt Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Derpt Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Derpt Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Derpt Vorstenbosch

Adres Postcode
Derpt 7 5476 VW
Derpt 7-A 5476 VW
Derpt 8 5476 VW
Derpt 9 5476 VW
Derpt 10 5476 VW
Adres Postcode
Derpt 11 5476 VW
Derpt 13 5476 VW
Derpt 14 5476 VW
Derpt 15 5476 VW
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Derpt in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden