Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Scheiweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Scheiweg in Vorstenbosch

Over Scheiweg Vorstenbosch

Scheiweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Scheiweg Vorstenbosch zijn in totaal 3 adressen gevestigd, waarvan één adres een woning betreft en 2 adressen een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Scheiweg Vorstenbosch is 218 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 218 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 218 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Scheiweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Scheiweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Scheiweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Scheiweg Vorstenbosch is 1993. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1993 (waaronder huisnummer huisnummer 7). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 7).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Scheiweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Scheiweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Scheiweg
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Scheiweg Vorstenbosch is B (waaronder huisnummer 7) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 7). Het meest zuinige energielabel in Scheiweg Vorstenbosch is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Scheiweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Scheiweg met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Scheiweg met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Scheiweg Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Scheiweg Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Scheiweg Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Scheiweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Scheiweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Scheiweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Scheiweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Scheiweg 7 5476 VV
Adres Postcode
Scheiweg 7-A 5476 VV
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Scheiweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Scheiweg Vorstenbosch