Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Beukenstraat, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Beukenstraat in Vortum-Mullem

Over Beukenstraat Vortum-Mullem

Beukenstraat is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Beukenstraat Vortum-Mullem is er één adres gevestigd, en dat is een woning.

Woonoppervlakte

Het enige adres in Beukenstraat Vortum-Mullem heeft een woonoppervlakte van 292 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Beukenstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Beukenstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Beukenstraat
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het enige adres in Beukenstraat Vortum-Mullem heeft als bouwjaar 1950.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem is het gebouw in Beukenstraat Vortum-Mullem dus ouder

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is het gebouw in Beukenstraat Vortum-Mullem dus ouder.

Gem. bouwjaar
Beukenstraat
Vortum-Mullem
Nederland

Bedrijven in Beukenstraat Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Beukenstraat in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Beukenstraat in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Beukenstraat Vortum-Mullem

Adres Postcode
Beukenstraat 2 5827 AV
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Beukenstraat in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Beukenstraat Vortum-Mullem