Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Luinbeekweg, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Luinbeekweg in Vortum-Mullem

Over Luinbeekweg Vortum-Mullem

Luinbeekweg is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Luinbeekweg Vortum-Mullem zijn in totaal 13 adressen gevestigd, waarvan 11 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Luinbeekweg Vortum-Mullem is 254 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 22, met een grootte van 651 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 129 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Luinbeekweg gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Luinbeekweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Luinbeekweg
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Luinbeekweg Vortum-Mullem is 1939. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2, wat als bouwjaar 1800 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 10).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Luinbeekweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Luinbeekweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Luinbeekweg
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Luinbeekweg Vortum-Mullem is E (waaronder huisnummer 10) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 24). Het meest zuinige energielabel in Luinbeekweg Vortum-Mullem is E, terwijl F het minst zuinige energielabel in Luinbeekweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Luinbeekweg met meest voorkomende energielabel E gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Luinbeekweg met meeste voorkomende energielabel E gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Luinbeekweg Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Luinbeekweg Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Luinbeekweg Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Luinbeekweg Vortum-Mullem

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Luinbeekweg Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Luinbeekweg Vortum-Mullem? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Luinbeekweg Vortum-Mullem

Adres Postcode
Luinbeekweg 1 5827 AS
Luinbeekweg 2 5827 AS
Luinbeekweg 4 5827 AS
Luinbeekweg 6 5827 AS
Luinbeekweg 8 5827 AS
Luinbeekweg 10 5827 AS
Adres Postcode
Luinbeekweg 12 5827 AS
Luinbeekweg 14 5827 AS
Luinbeekweg 20 5827 AS
Luinbeekweg 22 5827 AS
Luinbeekweg 24 5827 AS
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Luinbeekweg in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden