Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Nieuwe Erf, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Nieuwe Erf in Vortum-Mullem

Over Nieuwe Erf Vortum-Mullem

Nieuwe Erf is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Nieuwe Erf Vortum-Mullem zijn er in totaal 5 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Nieuwe Erf Vortum-Mullem is 277 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 495 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 185 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Nieuwe Erf gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Nieuwe Erf dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Nieuwe Erf
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Nieuwe Erf Vortum-Mullem is 1962. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2, wat als bouwjaar 1921 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 6, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Nieuwe Erf Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Nieuwe Erf Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Nieuwe Erf
Vortum-Mullem
Nederland

Bedrijven in Nieuwe Erf Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Nieuwe Erf in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Nieuwe Erf in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Nieuwe Erf Vortum-Mullem

Adres Postcode
Nieuwe Erf 1 5827 AX
Nieuwe Erf 2 5827 AX
Nieuwe Erf 6 5827 AX
Adres Postcode
Nieuwe Erf 8 5827 AX
Nieuwe Erf 10 5827 AX
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Nieuwe Erf in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden