Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Heiweg, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Heiweg in Vortum-Mullem

Over Heiweg Vortum-Mullem

Heiweg is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Heiweg Vortum-Mullem zijn in totaal 17 adressen gevestigd, waarvan 10 adressen een woning betreffen en 7 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Heiweg Vortum-Mullem is 235 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 600 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8-B, met een grootte van 88 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Heiweg gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Heiweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Heiweg
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Heiweg Vortum-Mullem is 1966. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2, wat als bouwjaar 1911 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 8-B, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Heiweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Heiweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Heiweg
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Heiweg Vortum-Mullem is B (waaronder huisnummer 6) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 6). Het meest zuinige energielabel in Heiweg Vortum-Mullem is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Heiweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Heiweg met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Heiweg met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Heiweg Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Heiweg Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Heiweg Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Alle adressen in Heiweg Vortum-Mullem

Adres Postcode
Heiweg 1 5827 BC
Heiweg 1-A 5827 BC
Heiweg 2 5827 BC
Heiweg 2-A 5827 BC
Heiweg 3 5827 BC
Heiweg 4 5827 BC
Adres Postcode
Heiweg 6 5827 BC
Heiweg 8 5827 BC
Heiweg 8-A 5827 BC
Heiweg 8-B 5827 BC
Heiweg 10 5827 BC
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Heiweg in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden