Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Radioweg, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Radioweg in Vortum-Mullem

Over Radioweg Vortum-Mullem

Radioweg is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Radioweg Vortum-Mullem zijn in totaal 19 adressen gevestigd, waarvan 7 adressen een woning betreffen en 12 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Radioweg Vortum-Mullem is 343 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 16, met een grootte van 669 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 181 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Radioweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Radioweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Radioweg
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Radioweg Vortum-Mullem is 1958. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 14, wat als bouwjaar 1928 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 6-A, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Radioweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Radioweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Radioweg
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Radioweg Vortum-Mullem is C (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 4). Het meest zuinige energielabel in Radioweg Vortum-Mullem is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Radioweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Radioweg met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Radioweg met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Radioweg Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Radioweg Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Radioweg Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Alle adressen in Radioweg Vortum-Mullem

Adres Postcode
Radioweg 2 5827 BE
Radioweg 4 5827 BE
Radioweg 6 5827 BE
Radioweg 6-A 5827 BE
Radioweg 8-A 5827 BE
Adres Postcode
Radioweg 10 5827 BE
Radioweg 14 5827 BE
Radioweg 16 5827 BE
Radioweg 18 5827 BE
Radioweg 18-A 5827 BE
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Radioweg in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden