Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Pastoor Sweensstraat, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Pastoor Sweensstraat in Vortum-Mullem

Over Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem

Pastoor Sweensstraat is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem zijn er in totaal 9 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem is 195 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 276 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 121 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Pastoor Sweensstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Pastoor Sweensstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Pastoor Sweensstraat
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem is 1972. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1950 (waaronder huisnummer huisnummer 2). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 8, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Pastoor Sweensstraat
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem is D (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem is D, terwijl D het minst zuinige energielabel in Pastoor Sweensstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Pastoor Sweensstraat met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Pastoor Sweensstraat met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Pastoor Sweensstraat in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Pastoor Sweensstraat in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Pastoor Sweensstraat Vortum-Mullem

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Pastoor Sweensstraat in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden