Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Sint Hubertusstraat, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Sint Hubertusstraat in Vortum-Mullem

Over Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem

Sint Hubertusstraat is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem zijn er in totaal 39 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem is 144 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 12, met een grootte van 290 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 13, met een grootte van 87 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Sint Hubertusstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Sint Hubertusstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Sint Hubertusstraat
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem is 1983. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 8, wat als bouwjaar 1979 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Sint Hubertusstraat
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem is B (waaronder huisnummer 12) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem is B, terwijl C het minst zuinige energielabel in Sint Hubertusstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Sint Hubertusstraat met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Sint Hubertusstraat met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Sint Hubertusstraat Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Sint Hubertusstraat in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Sint Hubertusstraat in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Sint Hubertusstraat in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden