Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

De Pesch, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave De Pesch in Vortum-Mullem

Over De Pesch Vortum-Mullem

De Pesch is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In De Pesch Vortum-Mullem is er één adres gevestigd, en dat is een woning.

Woonoppervlakte

Het enige adres in De Pesch Vortum-Mullem heeft een woonoppervlakte van 155 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft De Pesch gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft De Pesch dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
De Pesch
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het enige adres in De Pesch Vortum-Mullem heeft als bouwjaar 1993.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem is het gebouw in De Pesch Vortum-Mullem dus jonger

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is het gebouw in De Pesch Vortum-Mullem dus jonger.

Gem. bouwjaar
De Pesch
Vortum-Mullem
Nederland

Bedrijven in De Pesch Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op De Pesch in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op De Pesch in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in De Pesch Vortum-Mullem

Adres Postcode
de Pesch 1 5827 BL
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de De Pesch in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in De Pesch Vortum-Mullem