Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Veerweg, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Veerweg in Vortum-Mullem

Over Veerweg Vortum-Mullem

Veerweg is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Veerweg Vortum-Mullem zijn in totaal 16 adressen gevestigd, waarvan 9 adressen een woning betreffen en 7 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Veerweg Vortum-Mullem is 363 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 701 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 169 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Veerweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Veerweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Veerweg
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Veerweg Vortum-Mullem is 1932. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1693 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1-C, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Veerweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Veerweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Veerweg
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Veerweg Vortum-Mullem is C (waaronder huisnummer 8) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 4). Het meest zuinige energielabel in Veerweg Vortum-Mullem is C, terwijl G het minst zuinige energielabel in Veerweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Veerweg met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Veerweg met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Veerweg Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Veerweg Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Veerweg Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Veerweg Vortum-Mullem

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Veerweg Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Veerweg Vortum-Mullem? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Veerweg Vortum-Mullem

Adres Postcode
Veerweg 1 5827 AD
Veerweg 1-A 5827 AD
Veerweg 1-B 5827 AD
Veerweg 1-C 5827 AD
Veerweg 2 5827 AD
Adres Postcode
Veerweg 3 5827 AD
Veerweg 4 5827 AD
Veerweg 6 5827 AD
Veerweg 8 5827 AD
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Veerweg in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden