Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

De Hees, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave De Hees in Vortum-Mullem

Over De Hees Vortum-Mullem

De Hees is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In De Hees Vortum-Mullem is er één adres gevestigd, en dat is een woning.

Woonoppervlakte

Het enige adres in De Hees Vortum-Mullem heeft een woonoppervlakte van 432 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft De Hees gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft De Hees dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
De Hees
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het enige adres in De Hees Vortum-Mullem heeft als bouwjaar 1900.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem is het gebouw in De Hees Vortum-Mullem dus ouder

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is het gebouw in De Hees Vortum-Mullem dus ouder.

Gem. bouwjaar
De Hees
Vortum-Mullem
Nederland

Bedrijven in De Hees Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op De Hees in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op De Hees in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in De Hees Vortum-Mullem

Adres Postcode
de Hees 1 5827 BM
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de De Hees in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in De Hees Vortum-Mullem