Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Klein Vortum, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Klein Vortum in Vortum-Mullem

Over Klein Vortum Vortum-Mullem

Klein Vortum is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Klein Vortum Vortum-Mullem zijn er in totaal 7 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Klein Vortum Vortum-Mullem is 280 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 667 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 135 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Klein Vortum gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Klein Vortum dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Klein Vortum
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Klein Vortum Vortum-Mullem is 1919. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1850 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 6, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Klein Vortum Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Klein Vortum Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Klein Vortum
Vortum-Mullem
Nederland

Bedrijven in Klein Vortum Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Klein Vortum in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Klein Vortum in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Klein Vortum Vortum-Mullem

Adres Postcode
Klein Vortum 1 5827 AG
Klein Vortum 2-A 5827 AG
Klein Vortum 2 5827 AG
Klein Vortum 3 5827 AG
Adres Postcode
Klein Vortum 4 5827 AG
Klein Vortum 5 5827 AG
Klein Vortum 6 5827 AG
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Klein Vortum in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden