Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Sint Cornelisstraat, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Sint Cornelisstraat in Vortum-Mullem

Over Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem

Sint Cornelisstraat is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem zijn er in totaal 54 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem is 299 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 834 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 21-A, met een grootte van 65 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Sint Cornelisstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Sint Cornelisstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Sint Cornelisstraat
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem is 1947. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1700 (waaronder huisnummer huisnummer 2). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 27-A, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Sint Cornelisstraat
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem is E (waaronder huisnummer 10-B) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 6). Het meest zuinige energielabel in Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Sint Cornelisstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Sint Cornelisstraat met meest voorkomende energielabel E gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Sint Cornelisstraat met meeste voorkomende energielabel E gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Sint Cornelisstraat in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Sint Cornelisstraat in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Sint Cornelisstraat Vortum-Mullem

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Sint Cornelisstraat in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden