Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Provincialeweg, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Provincialeweg in Vortum-Mullem

Over Provincialeweg Vortum-Mullem

Provincialeweg is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Provincialeweg Vortum-Mullem zijn in totaal 38 adressen gevestigd, waarvan 30 adressen een woning betreffen en 8 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Provincialeweg Vortum-Mullem is 264 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 13, met een grootte van 674 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8-Z, met een grootte van 54 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Provincialeweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Provincialeweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Provincialeweg
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Provincialeweg Vortum-Mullem is 1967. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 13, wat als bouwjaar 1897 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 4-B02).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Provincialeweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Provincialeweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Provincialeweg
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Provincialeweg Vortum-Mullem is F (waaronder huisnummer 8) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Provincialeweg Vortum-Mullem is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Provincialeweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Provincialeweg met meest voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Provincialeweg met meeste voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Provincialeweg Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Provincialeweg Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Provincialeweg Vortum-Mullem | Meest voorkomend
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Provincialeweg in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden