Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Akkervoortweg, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Akkervoortweg in Vortum-Mullem

Over Akkervoortweg Vortum-Mullem

Akkervoortweg is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Akkervoortweg Vortum-Mullem zijn in totaal 22 adressen gevestigd, waarvan 18 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Akkervoortweg Vortum-Mullem is 199 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 463 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 110 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Akkervoortweg gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Akkervoortweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Akkervoortweg
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Akkervoortweg Vortum-Mullem is 1984. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 1945 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 10).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Akkervoortweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Akkervoortweg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus even oud.

Gem. bouwjaar
Akkervoortweg
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Akkervoortweg Vortum-Mullem is A (waaronder huisnummer 21) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Akkervoortweg Vortum-Mullem is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Akkervoortweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Akkervoortweg met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Akkervoortweg met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Akkervoortweg Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Akkervoortweg Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Akkervoortweg Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Akkervoortweg Vortum-Mullem

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Akkervoortweg Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Akkervoortweg Vortum-Mullem? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Akkervoortweg Vortum-Mullem

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Akkervoortweg in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden