Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

De Steeg, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave De Steeg in Vortum-Mullem

Over De Steeg Vortum-Mullem

De Steeg is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In De Steeg Vortum-Mullem zijn er in totaal 11 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in De Steeg Vortum-Mullem is 305 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 669 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 210 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft De Steeg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft De Steeg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
De Steeg
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in De Steeg Vortum-Mullem is 1874. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1700 (waaronder huisnummer huisnummer 4). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 8-B, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in De Steeg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in De Steeg Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
De Steeg
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in De Steeg Vortum-Mullem is C (waaronder huisnummer 8-A) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 8-A). Het meest zuinige energielabel in De Steeg Vortum-Mullem is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in De Steeg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor De Steeg met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor De Steeg met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel De Steeg Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel De Steeg Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel De Steeg Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in De Steeg Vortum-Mullem

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op De Steeg in Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf op De Steeg in Vortum-Mullem dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in De Steeg Vortum-Mullem

Adres Postcode
de Steeg 3 5827 AE
de Steeg 4 5827 AE
de Steeg 4-A 5827 AE
de Steeg 5 5827 AE
de Steeg 6 5827 AE
de Steeg 6-A 5827 AE
Adres Postcode
de Steeg 7 5827 AE
de Steeg 8 5827 AE
de Steeg 8-A 5827 AE
de Steeg 8-B 5827 AE
de Steeg 9 5827 AE
de Steeg 10 5827 AE
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de De Steeg in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden