Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Brembroeken, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Brembroeken in Vortum-Mullem

Over Brembroeken Vortum-Mullem

Brembroeken is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Brembroeken Vortum-Mullem zijn in totaal 4 adressen gevestigd, waarvan 2 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Brembroeken Vortum-Mullem is 214 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 309 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 118 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Brembroeken gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Brembroeken dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Brembroeken
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Brembroeken Vortum-Mullem is 1942. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1911 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Brembroeken Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Brembroeken Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Brembroeken
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Brembroeken Vortum-Mullem is A (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Brembroeken Vortum-Mullem is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Brembroeken is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Brembroeken met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Brembroeken met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Brembroeken Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Brembroeken Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Brembroeken Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Brembroeken Vortum-Mullem

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Brembroeken Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Brembroeken Vortum-Mullem? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Brembroeken Vortum-Mullem

Adres Postcode
Brembroeken 1 5827 AH
Adres Postcode
Brembroeken 3 5827 AH
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Brembroeken in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Brembroeken Vortum-Mullem