Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Herselsedijk, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Herselsedijk in Vortum-Mullem

Over Herselsedijk Vortum-Mullem

Herselsedijk is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Herselsedijk Vortum-Mullem zijn in totaal 8 adressen gevestigd, waarvan 5 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Herselsedijk Vortum-Mullem is 234 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 338 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1-B, met een grootte van 167 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Herselsedijk gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Herselsedijk dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Herselsedijk
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Herselsedijk Vortum-Mullem is 1981. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1948 (waaronder huisnummer huisnummer 2). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1-D, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Herselsedijk Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Herselsedijk Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Herselsedijk
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Herselsedijk Vortum-Mullem is C (waaronder huisnummer 1-B) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 1-B). Het meest zuinige energielabel in Herselsedijk Vortum-Mullem is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Herselsedijk is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Herselsedijk met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Herselsedijk met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Herselsedijk Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Herselsedijk Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Herselsedijk Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Herselsedijk Vortum-Mullem

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Herselsedijk Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Herselsedijk Vortum-Mullem? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Herselsedijk Vortum-Mullem

Adres Postcode
Herselsedijk 1-A 5827 AW
Herselsedijk 1-B 5827 AW
Herselsedijk 1-C 5827 AW
Herselsedijk 1-D 5827 AW
Adres Postcode
Herselsedijk 2 5827 AW
Herselsedijk 3 5827 AW
Herselsedijk 4 5827 AW
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Herselsedijk in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden