Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Steenklef, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Steenklef in Vortum-Mullem

Over Steenklef Vortum-Mullem

Steenklef is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Steenklef Vortum-Mullem zijn in totaal 8 adressen gevestigd, waarvan 5 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Steenklef Vortum-Mullem is 416 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 1219 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4-A, met een grootte van 68 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Steenklef gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Steenklef dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Steenklef
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Steenklef Vortum-Mullem is 1949. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2, wat als bouwjaar 1905 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem zijn de gebouwen in Steenklef Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Steenklef Vortum-Mullem gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Steenklef
Vortum-Mullem
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Steenklef Vortum-Mullem is C (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Steenklef Vortum-Mullem is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Steenklef is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vortum-Mullem is C, waardoor Steenklef met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vortum-Mullem.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Steenklef met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Steenklef Vortum-Mullem | Meest zuinig
Energielabel Steenklef Vortum-Mullem | Minst zuinig
Energielabel Steenklef Vortum-Mullem | Meest voorkomend

Bedrijven in Steenklef Vortum-Mullem

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Steenklef Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Steenklef Vortum-Mullem? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Steenklef Vortum-Mullem

Adres Postcode
Steenklef 1 5827 BB
Steenklef 2 5827 BB
Steenklef 4 5827 BB
Adres Postcode
Steenklef 4-A 5827 BB
Steenklef 6 5827 BB
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Steenklef in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden