Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Haltestraat, Vortum-Mullem

Gemeente Land Van Cuijk
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Haltestraat in Vortum-Mullem

Over Haltestraat Vortum-Mullem

Haltestraat is een straat in de plaats Vortum-Mullem, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Haltestraat Vortum-Mullem zijn in totaal 2 adressen gevestigd, waarvan één adres een woning betreft en de andere adressen een bedrijf betreffen. De enige woning in Haltestraat is gevestigd op huisnummer 1 en de bedrijven zijn gevestigd op de huisnummers 1.

Woonoppervlakte

Het enige adres in Haltestraat Vortum-Mullem heeft een woonoppervlakte van 366 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vortum-Mullem is 258 m2. Vergeleken met alle straten in Vortum-Mullem heeft Haltestraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Haltestraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Haltestraat
Vortum-Mullem
Nederland

Bouwjaar

Het enige adres in Haltestraat Vortum-Mullem heeft als bouwjaar 1948.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vortum-Mullem is 1957. Vergeleken met alle gebouwen in Vortum-Mullem is het gebouw in Haltestraat Vortum-Mullem dus ouder

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is het gebouw in Haltestraat Vortum-Mullem dus ouder.

Gem. bouwjaar
Haltestraat
Vortum-Mullem
Nederland

Bedrijven in Haltestraat Vortum-Mullem

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Haltestraat Vortum-Mullem. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Haltestraat Vortum-Mullem? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Haltestraat Vortum-Mullem

Adres Postcode
Haltestraat 2 5827 AT
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Haltestraat in Vortum-Mullem? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Haltestraat Vortum-Mullem